Fotografie rondom zwangerschap en geboorte

Wat bieden wij?

Fotosessies rondom zwangerschap en geboorte met oog voor detail, emotie, interactie en intimiteit.

We stellen het op prijs om een kennismakingsgesprek te voeren waarin jullie wensen en verwachtingen centraal staan. De fotosessies nemen ongeveer twee uur in beslag. Deze zullen we gezamenlijk verzorgen. Een bevallingsreportage wijkt af van de andere sessies. Ans zal hierbij alleen aanwezig zijn en deze sessie is vanzelfsprekend niet te plannen qua tijd en verloop. 

We kunnen tijdens de fotosessies voor attributen en accessoires zorgen en zullen indien gewenst en mogelijk een scherm voor neutrale achtergronden opzetten. 

Foto's in kleur, zwart-wit of een combinatie zijn mogelijk.

Na de fotosessie zullen wij de foto’s verwerken. Wij maken een digitaal fotoalbum aan met een selectie van ongeveer dertig bestanden. Deze bestanden hebben een lage resolutie en zijn voorzien van ons logo. Wij sturen jullie een link naar dit fotoalbum waaruit tien foto's gekozen kunnen worden. Deze foto's verzenden we hierna in een hoge resolutie en zonder logo. Willen jullie meer dan tien bestanden dan is dat mogelijk. Daarnaast verzorgen wij een fotoalbum van 15 x 20 cm met linnen kaft.

We kunnen voor een hoge kwaliteit afdrukken zorgen. Dit is mogelijk in allerlei verschillende vormen en maten van foto's en wanddecoraties of grotere fotoalbums.

Naast de tien hoge resolutie foto’s maken we een web-pagina en een video-slideshow. Deze kunnen op tablet of smartphone met anderen gedeeld worden.


UA-105163362-1