Fotografie rondom zwangerschap en geboorte

Bevalling

Opeens is het dan zover en zijn de weeën begonnen. Bij een bevalling is het hard werken. Meestal zal er geen ruimte zijn om zelf foto's te nemen. Daar is een oplossing voor, want Ans wil graag deze bijzondere gebeurtenis voor jullie vastleggen. 

Ans zal deze fotosessie alleen verzorgen om zo de intimiteit te waarborgen.

 

Een rustige omgeving en ontspannen sfeer zijn belangrijk om jullie bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen. Ans weet dit, na 30 jaar als verloskundige gewerkt te hebben, als geen ander en zal hier rekening mee houden door op de achtergrond aanwezig te zijn. Dat wil niet zeggen dat zij de bijzondere momenten niet ziet. Integendeel, ongemerkt zullen jullie samenwerking, een blik, een gebaar, het verloop van de bevalling en het grote moment van kennismaking met jullie kersverse kindje met liefde, kennis en oog voor detail door Ans worden gefotografeerd. 

Vanaf 37 weken zwangerschap zal Ans 24/7 klaar staan om naar jullie te komen als de bevalling zich aandient.

Contactmoment

Als jullie overwegen dat Ans bij de bevalling komt fotograferen, is het fijn om al vroeg, rond 32 weken zwangerschap, contact met ons op te nemen. Dan kan Ans met jullie een kennismakingsgesprek hebben nog voor je het "bevalplan" bespreekt met je verloskundige of gynaecoloog. Het is belangrijk dat zij op de hoogte zijn van je plannen. Dan levert dit geen misverstanden op tijdens de bevalling.

Mocht de bevalling zich eerder dan 37 weken aankondigen, dan zal Ans al het mogelijke doen om toch jullie bevallingsreportage te verzorgen. Mede hierom is het fijn, als we elkaar dan al ruim voor de uitgerekende datum een keer ontmoeten.

Er zijn verschillende fotosessies mogelijk:

  • Een bevalling thuis of in het ziekenhuis
  • Een geplande bevalling of keizersnede 
  • Een fotosessie direct na de geboorte

Ans wacht voor deze laatste sessie op de gang en kan hierdoor na de geboorte meteen aanwezig zijn om het eerste contact met jullie nieuwe kindje te fotograferen. Ook kan het eerste contactmoment van jullie kleine met zijn of haar gezin, familie en/of vrienden worden gefotografeerd. Deze fotosessie duurt ongeveer 2 uur.

Afhankelijk van jullie persoonlijke situatie en de gekozen sessie, is het moment om Ans te laten komen verschillend. Tijdens het kennismakingsgesprek komt dit ter sprake.

De geboorte van een kindje maakt van een gewone dag in het jaar een unieke dag in mensenlevens

 


UA-105163362-1