Fotografie rondom zwangerschap en geboorte

Pasgeborene/Baby's/Familie 

Na de bevalling volgt opnieuw een bijzondere en enerverende periode in jullie leven. Nu is, na gedane arbeid, jullie kindje eindelijk zichtbaar en tastbaar. Hoe bijzonder is het om dit voor later opnieuw te kunnen beleven door er foto's van te laten maken. Wij bieden verschillende fotosessies. Hierbij kunnen de mensen aanwezig zijn die jullie zelf uitkiezen.

Het verloop van de dagelijkse bezigheden kunnen vastgelegd worden wat meer een reportage oplevert. Ook is het mogelijk met accessoires zoals mutsjes, achtergronddoeken en luierbroekjes te werken waarbij er meer geposeerd wordt. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt jullie voorkeur duidelijk en zullen wij onze accessoires aan jullie tonen. Wil je een van de accessoires in een andere kleur of patroon dan kan Ans daarvoor zorgen door dit alsnog te maken. Wil je dit liever zelf maken dan kunnen we de patronen met jullie delen.

De kraambedperiode is vaak een heftige tijd vol met uiteenlopende emoties. Een fotosessie is een intensieve bezigheid. Daarom adviseren wij de fotosessie niet in de 1e week maar wel snel erna te plannen als je echt het eerste begin wilt laten fotograferen. Tot en met de 2e week krullen baby's nog helemaal in de houding die ze vanuit de baarmoeder kennen. 

Contactmoment

Het is handig om een kennismakingsgesprek in het begin van je verlof af te spreken als je kiest voor een vroege pasgeborene sessie. Wil je later een fotosessie afspreken dan kan dat. Het voordeel is dan dat je baby meer wakker is.

Foto's met broertjes, zusjes of andere familieleden leveren mooie en intieme beelden op.

Onvoorwaardelijke liefde.

UA-105163362-1