Fotografie rondom zwangerschap en geboorte

Zwangerschap

De zwangerschap is het begin van een nieuw leven. De duur van de zwangerschap is beperkt tot ongeveer negen maanden waarin jullie kindje zich ontwikkelt tot een geheel uniek wezentje. In het begin lijkt het lang te duren voor jullie elkaar zullen gaan ontmoeten. Achteraf is de zwangerschap voorbij voor je het weet. Na de bevalling zal het leren kennen van jullie kindje en het wennen aan de nieuwe situatie veel aandacht en tijd in beslag nemen. De zwangerschap ligt achter jullie en krijgt daardoor minder aandacht in de herinnering. Foto’s houden deze periode levend. Zo zullen jullie er sneller aan toekomen dit samen nogmaals te beleven en te bespreken.

Het meest geschikte moment om foto's van een zwangerschap te maken is tussen de 32 en 36 weken. Uiteraard bepaal je zelf wanneer je het liefst een sessie wilt. Het kan eerder maar je buik is dan minder aanwezig of later aan het begin van je verlof. Wacht niet te lang want de bevalling kan zich eerder aankondigen dan 37 weken.

Contactmoment

Het zou fijn zijn als je rond de 28-30e week van de zwangerschap contact met ons opneemt. We hebben dan tijd genoeg om het kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we ervoor om samen met jullie alle aspecten van de reportage helder te krijgen.

Het begin van een nieuw leven.
UA-105163362-1