Fotografie rondom zwangerschap en geboorte

Wie zijn wij?

Wij zijn Ans Ohms en Martin Kroes, getrouwd sinds 1989. Samen hebben we twee kinderen, Annemiek en Michiel. Fotograferen is onze passie. Martin was docent en heeft zich in zijn vrije tijd intensief toegelegd op fotograferen. Ans is verloskundige sinds 1986. 

Tijdens ons tweejarig verblijf in Cambodja, waar Ans haar kennis over en liefde voor verloskunde mocht overdragen op lokale collega's, heeft Martin haar aangestoken met zijn passie voor fotografie. 

Terug in Nederland, hebben we besloten onze krachten en talenten te bundelen door mooie en dierbare momenten rondom de geboorte van een nieuw leven op beeld vast te leggen. Om onze bestaande vaardigheden en kennis over fotografie te optimaliseren hebben we ons laten omscholen door meerdere cursussen te volgen bij vak-fotografen. 

Creativiteit, oog voor detail en emoties, geduld en een groot inlevingsvermogen, maar ook verstand van het vak, zijn onze belangrijke eigenschappen. Wij willen in samenwerking met jullie zorgen voor unieke en waardevolle foto's. Een ontspannen en vertrouwde sfeer is essentieel voor een goede reportage. Door onze ervaring en persoonlijkheid, weten wij die, samen met jullie te creëren.  

De kracht van onze liefde.

UA-105163362-1